Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vi som arbetar vid Lunds universitet förenas i vår vision att förstå, förklara och förbättra vår omvärld och människors villkor.

Lediga tjänster

Konstnärliga fakultetens kansli består av nio medarbetare och är beläget centralt i Malmö, ett stenkast från Möllevångst...
Vid Musiker- och kyrkomusikerutbildningarna söker vi nu en universitetsadjunkt i improvisation inom västerländsk konstmu...
Musiker- och kyrkomusikerutbildningarna söker

Universitetsadjunkt i sång med inriktning västerländsk konstmusik.
Omfatt...
Musikhögskolan i Malmö söker två postdoktorer i musikpedagogik med inriktning mot praktiknära skolforskning

Musikpedago...

Alla lediga anställningar vid Lunds universitet

Läraranställningar

Vi utgår från högskolelagen (1992:1434) och högskoleförordningens (1993:100) regler om läraranställningar. I Lunds universitets anställningsordning (STYR 2019/1077) finns därtill de regler för anställning och befordran som universitetet tillämpar. 

Vi har även en akademisk meritportfölj som utgör en gemensam rutin för dokumentering och redovisning av forskning, pedagogik, samverkan, administration och ledarskap. Vi ber dig att ladda ner och använda dig av meritportföljen när du söker en tjänst som lärare hos oss (se Dokument).

Kontakt

Linn Broman
Personalsamordnare
Tel: +46 46 222 15 08
linn [dot] broman [at] hr [dot] lu [dot] se