Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba hos oss

Vi som arbetar vid Lunds universitet förenas i vår vision att förstå, förklara och förbättra vår omvärld och människors villkor.

Läraranställningar

Konstnärliga fakulteten vid Lunds universitet utgår från högskolelagen (1992:1434) och högskoleförordningens (1993:100) regler om läraranställningar. Dessutom använder vi oss av Lunds universitets anställningsordning (STYR 2019/1077) med de regler för anställning och befordran som universitetet tillämpar. 

Vi har även en akademisk meritportfölj som utgör en gemensam rutin för dokumentering och redovisning av forskning, pedagogik, samverkan, administration och ledarskap. Ladda ner och använd meritportföljen när du söker en tjänst som lärare hos oss.

Akademisk meritportfölj (Word-dokument 99 kB, nytt fönster)

Kontakt

Linn Broman
HR-partner
Telefon: +46 46 222 15 08
E-post: linn [dot] broman [at] hr [dot] lu [dot] se (linn[dot]broman[at]hr[dot]lu[dot]se)