Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konferens om breddat deltagande 17/11-18/11

Mångfald

Konferensen fokuserar på breddad rekrytering och breddat deltagande inom högre konstnärlig utbildning

Syftet med denna konferens är att:
•    samla våra gemensamma erfarenheter och kunskap om BR och BD frågor
•    stärka kunskapen om breddad rekrytering och breddat deltagande,
•    belysa genomströmning, mångfald och likabehandling från genomförande till utvärdering
•    främja samverkan och erfarenhetsutbyte inom högre utbildning.

Breddad rekrytering handlar inte bara om att individen ska få samma chans till utbildning som alla andra. Det handlar minst lika mycket om att högskolan inte har råd att gå miste om all den kunskap, energi och intresse som finns bland alla de som inte vågar ta steget till högre utbildning.

Konferensen skapar en organiserad möjlighet för ledare, lärare och andra inom universitet och högskola att dela kunskap och erfarenheter av dessa utvecklingsfrågor på samtliga nivåer – från grundnivå till forskarnivå. Den är en möjlighet till dialog, inspiration och kritisk diskussion om rekrytering, lärande, undervisning och lärarskap.

Tid: 17/11-18/11
Plats: Inter Arts Center
Kontakt: ylva [dot] hofvander_trulsson [at] kanslik [dot] lu [dot] se (ylva[dot]hofvander_trulsson[at]kanslik[dot]lu[dot]se)

 

ANMÄLNINGSLÄNK >

Här kan du ladda ner inbjudan:

Missing media item.