Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studentkåren

vid den konstnärliga fakulteten

Som student hos oss representeras du av Studentkåren vid Konstnärliga fakulteten (SKFM). Studentkåren är gemensam för alla våra tre institutioner, men varje högskola har sin egen sektion. Kåren finns representerad i respektive institutionsstyrelse, utbildningsråd samt i Konstnärliga Fakultetsstyrelsen, som är fakultetens högst beslutande organ. Kåren finns även representerad i Lärarförslagsnämnden, som är ett övergripande organ när det gäller nyanställningar och befordringar av lärare.

Kårens uppdrag

Studentkårens uppdrag är att bevaka våra studenters intressen och främja deras inflytande och medbestämmanderätt i frågor som berör den Konstnärliga fakulteten. Den utgör även en kontaktyta gentemot Lunds universitets centrala funktioner och studentliv samt andra konstnärliga lärosäten och organisationer. 

Vår studentkår är en religiöst och partipoliskt obunden organisation som är öppen för alla våra studenter. För den som inte längre aktivt bedriver studier, men ändå vill vara med och stötta kårens verksamhet, finns det möjlighet att teckna ett stödmedlemskap.

KONTAKT

Sonja Spisská Enebjörn
Kårordförande
e-post: sprakror [at] skfm [dot] se

Kontakt via Facebook 

Konstnärliga fakulteten i Malmö:
Besöksadress: Bergsgatan 31 B
Postadress: Box 8084
200 41 Malmö
Telefon: 040 - 32 54 06
kanslik [at] kanslik [dot] lu [dot] se