Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Stöd och service

för studenter vid den konstnärliga fakulteten

Studentombudet och studentkårerna

Du som har stött på ett studierelaterat problem kan vända dig till din studentkår. Kårerna har ett nära samarbete och goda kontakter på både institutions- och fakultetsnivå. Det är studentombudet uppdrag att hjälpa kårer och studenter när de stöter på problem och frågor som rör studiegången.

Studentkåren vid Konstnärliga fakulteten
Studentombudet vid Lunds universitets studentkårer

Studerandeskyddsombud

Studerandeskyddsombud kan du vända dig till för att ställa frågor om, eller anmäla brister i, din arbetsmiljö. Studerandeskyddsombudets uppgift är att påverka arbetsförhållandena i syfte att bidra till en god studiemiljö, delta i skyddsrond, bedöma hur förändringar påverkar studenternas arbetsmiljö samt att hålla sig underrättad om arbetsmiljölagstiftningen.

Så kan ett studerandeskyddsombud hjälpa dig

Studenthälsan – hälsa och livsstil

Studenthälsan finns för dig som behöver hjälp att hantera stress, prestationsångest, rädsla att tala inför andra, oro, alkoholproblem, sömnsvårigheter, nedstämdhet eller vill förändra din livsstil.
Mer om Studenthälsan

Pedagogiskt stöd

Du som har en funktionsnedsättning, till exempel en synskada eller dyslexi, kan få olika sorters pedagogiska stödåtgärder för att underlätta dina studier. Använd länken nedan för att fylla i en ansökan om pedagogiskt stöd. För att skicka in din ansökan måste du också ladda upp ett intyg på en varaktig funktionsnedsättning. Därefter blir du kontaktad för ett personligt möte eller telefonuppföljning. Efter samtal med en samordnare får du ett beslut där ditt stöd beskrivs som du kan diskutera med din kursledare. 

Ansök om pedagogiskt stöd

LU ServiceDesk

LU ServiceDesk erbjuder dig it-support.
Mer om LU ServiceDesk

 

Sidan är under konstruktion

Konstnärliga fakulteten i Malmö:
Besöksadress: Bergsgatan 31 B
Postadress: Box 8084
200 41 Malmö
Telefon: 040 - 32 54 06
kanslik [at] kanslik [dot] lu [dot] se