Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hantering av coronaviruset/covid-19

Information till studenter och medarbetare vid Konstnärliga fakulteten

211029;

Från och med den 1/11 återgår Lunds universitet till en verksamhet utan begränsningar av corona-restriktioner. Samtidigt är covid-19 fortfarande klassad som en allmän- och samhällsfarlig sjukdom enligt smittskyddslagen och det är innebär att vi ska fortsätta att undvika trängsel och stanna hemma vid symtom.

Du får som är anställd vid LU vaccinera dig mot covid-19 på betald arbetstid, men ska i första hand försöka boka tid utanför arbetstid. 

 

Sidan uppdateras efterhand som ny information tillkommer