Hantering av coronaviruset/covid-19

Information till studenter och medarbetare vid Konstnärliga fakulteten

211029;

Från och med den 1/11 återgår Lunds universitet till en verksamhet utan begränsningar av corona-restriktioner. Samtidigt är covid-19 fortfarande klassad som en allmän- och samhällsfarlig sjukdom enligt smittskyddslagen och det är innebär att vi ska fortsätta att undvika trängsel och stanna hemma vid symtom.

Du får som är anställd vid LU vaccinera dig mot covid-19 på betald arbetstid, men ska i första hand försöka boka tid utanför arbetstid.

Sidan uppdateras efterhand som ny information tillkommer