Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Pågående utvärderingar

Här hittar du information om pågående utvärderingar av vår forskningsverksamhet.

RQ20 (2019-2020)

Lunds universitet inledde sitt arbete med RQ20 under 2019 för att få en bild av hur väl vår forskning står sig i en internationell jämförelse. Själva metoden byggde på självvärdering och var uppbyggd kring trettiofem paneler som vardera rymde ett antal forskningsmiljöer (ämnen, teman, forskningsgrupper etc.). Syftet var att identifiera styrkor, svagheter och utvecklingsmöjligheter för den framtida verksamheten.

Konstnärliga fakulteten tilldelades en panel bestående av Ingrid Elam (ordf.), Lucy Steeds, Ville Sandqvist, Deniz Peters, Gary McPherson och Jonathan Impett som under våren 2020 genomförde intervjuer med representanter inom fakulteten.

RQ20 Panel Report