Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Publicera din forskning

Lunds universitet synliggör sin forskning genom Forskningsportalen som administreras av respektive forskare i systemet LUCRIS.

Genom att publicera information om dig själv och din forskning i LUCRIS blir du sökbar för exempelvis andra forskare, donatorer och medier. Systemet bygger på att du skapar länkar mellan projekt, publikationer, aktiviteter och personer, och på så sätt visar upp din forskning från olika perspektiv. Informationen blir också synlig på din personliga webbsida och i SwePub.

För att informationen ska hålla en jämn nivå och vara aktuell förväntas du som forskare registrera dina publikationer löpande i LUCRIS. Är du verksam vid Konstnärliga fakulteten finns det även en minsta mängd information beslutad som du måste fylla i och hålla uppdaterad:

  • På din profilsida ska du ha presentationstexter på svenska och engelska om din forskning, konstnärliga arbete och undervisning samt eventuell samverkan med omvärlden. De svenska och engelska texterna behöver inte vara identiska.
  • Profilbild
  • Ditt doktorandprojekt
  • Ämnesklassificering enligt UKÄ (max tre alternativ) i den personliga profilen
  • Aktiviteter såsom konferensdeltagande, redaktörskap och utmärkelser (frivilligt)

Support LUCRIS

Tel: 046-222 90 00
e-post: servicedesk [at] lu [dot] se

Logga in i LUCRIS
Guider till LUCRIS


How to register artistic work in LUCRIS