Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Donera till fakulteten

Konstnärliga fakulteten tar tacksamt emot gåvor och donationer från individer, företag och organisationer.

Studenter bockar på scen. Fotograf: Michel Thomas.

I fakultetens donationsportfölj finns ett antal olika områden och projekt att stödja, men oavsett ämne kan vi hjälpa till att hitta något som ligger dig varmt om hjärtat. Varje gåva är betydelsefull och som donator bidrar du till konstnärliga utbildningar och forskning i världsklass.

Stötta etableringen av vårt nya campus i Varvsstaden

Vi erbjuder intressanta möjligheter till samarbeten under byggandet av vårt nya campus i Varvsstaden. Genom Development Office vid Lunds universitet, vars uppdrag är att samverka och bidra till ökad finansiering från den privata sektorn, söker projektet aktivt stöd från individer, företag och organisationer.

Ett nytt konstnärligt campus förutspår vi kommer att väcka stort intresse, såväl nationellt som internationellt, och stärka vår regions attraktionskraft och synlighet inom konstnärlig utbildning och forskning. Ett campus kommer också att utveckla och förstärka våra tre institutioners unika identiteter och kompetenser genom att olika kunskapsområden får utrymme att blomstra i direkt anslutning till varandra.

Musikhögskolan är redan idag en av regionens största konsertproducenter med cirka 200 konserter om året. Konsthögskolans utställningar väcker både nationell och internationell uppmärksamhet och Teaterhögskolans utexaminerade studenter syns på film, TV och de stora scenerna runt om i landet.

Att stödja den konstnärliga fakulteten – som individ, företag eller organisation – är att stödja konstnärlig utbildning och forskning i världsklass!

Läs mer här om hur du kan stödja projektet (LU)

Kontakt

Sanimir Resić
Dekan 
+46 40 222 84 54
sanimir [dot] resic [at] kanslik [dot] lu [dot] se (sanimir[dot]resic[at]kanslik[dot]lu[dot]se)