Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny bok av Ylva Hofvander Trulsson och Anna Houmann

musik och lärande

Vad stimulerar barns musikaliska lärande? Hur kan vi skapa möjligheter för kreativitet, leklust och upptäckarglädje genom musik? Detta är de grundläggande frågor som diskuteras i Musik och lärande i barnets värld

Ylva Hofvander Trulsson är doktor i musikpedagogik och lektor vid den Konstnärliga fakulteten vid Lunds universitet där hon arbetar med högskolepedagogik, kvalitet och jämlikhetsfrågor inom högre utbildning. Hennes forskning riktar sig mot utbildningssociologi inom minoritets- och ursprungsbefolkningsfrågor, med fokus på föräldrar, unga och social rörlighet.

Anna Houmann är doktor i musikpedagogik och lektor vid Musikhögskolan i Malmö, Lunds universitet, där hon undervisar i utbildningsvetenskap vid ämneslärarutbildningen. Hennes forskning riktar sig mot områdena kreativitet, lärarutbildning och professionsforskning.


Boken hittar du här: https://www.studentlitteratur.se/#9789144085586/Musik+och+l%C3%A4rande+i+barnets+v%C3%A4rld