Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Musikhögskolan ingår nytt samarbete med Seoul National University

Seoul university
Seoul National University, Cultural Center

Musikhögskolan har beviljats medel från Lunds universitet för ett samarbetsprojekt med Seoul National University i Sydkorea.

Projektansökan och de tilldelade medlen om 95 tkr kommer från Lunds universitets satsning på internationalisering och projektet ses som en första del i ett långsiktigt institutionellt samarbete mellan Seoul National University och Lunds universitet. Projektet ska bland annat sammanföra tonsättare, erbjuda ett konstnärligt forskningsinitiativ för studenter samt konserter och workshops i Seoul och Malmö.

Ansvarig på Musikhögskolan är Michael Edgerton, forskare och ämnesansvarig för konstnärlig forskning i musik. De tilldelade medlen kommer att användas till och med den 31 juli 2022.

Läs om Seoul National University