Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Årsutställning på KHM 2015

Det har blivit en tradition i Malmös konstliv att besöka årsutställningen i Konsthögskolans i Malmös vackra lokaler på Föreningsgatan 42. Många konstintresserade följer enskilda studenters utveckling genom åren, andra kommer för att få en känsla av vad unga konstnärer tycker är väsentligt, och hur de presenterar det. De allra flesta som ställer ut kommer senare att forma intressanta konstnärskap, väl värda att följa från början.

Nu är det dags igen för konsthögskolans femtonde årsutställning. Ansvariga lärare är P-O Persson, Margot Edström och Viktor Kopp.

I årets utställning finns en stor bredd i de konstnärliga uttrycksformerna. Under hela utställningsperioden kommer ett längre video- och performance verk framföras i Föreläsningssalen som del i ett video-program och ytterligare performance verk kan man uppleva under vernissagen. I stort sett hela huset och inte bara studenternas ateljéer tas i bruk för att visa verk.

Utställningen pågår 14.5-24.5

Vernissage onsdag 13 maj 17 till 20.

Måndag 18 maj stängt, torsdag 21 maj öppet 13 till 20

Alla andra dagar öppet 13 till 17.

 

Välkomna!

Gertrud Sandqvist

rektor

Missing media item.