Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensutveckling

Erasmus+, personalfortbildning

Alla anställda vid Lunds universitet har möjlighet att söka Erasmus-medel för utbildningsmoment såsom jobbskuggning, observationsperioder, utbildning hos ett partnerlärosäte eller någon annan relevant organisation någonstans inom Europa. Det är du själv som ordnar aktiviteten som du sedan kan söka medel för att finansiera. Vistelsen måste omfatta minst två arbetsdagar och maxtiden som beviljas är normalt en till två veckor.

Läs mer här


Högskolepedagogisk utbildning (HPU)

Högskolepedagogisk utbildning (HPU) i högre konstnärlig utbildning riktar sig till lärare, professorer, bibliotekarier, doktorander med flera som arbetar med studenter.

Utbildningen bygger på SUHF:s rekommendationer och ska efter genomgången utbildning leda till kunskaper, färdigheter och förhållningssätt om att arbeta professionellt som lärare inom högskola inom sitt ämnesområde och kunna medverka i högskoleutbildningens utveckling.

Läs mer

Kontakt

Cecilia Hultman
Utbildningssamordnare
cecilia [dot] hultman [at] kanslik [dot] lu [dot] se