Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensutveckling

Erasmus+, personalfortbildning

Alla anställda vid Lunds universitet har möjlighet att söka Erasmus-medel för utbildningsmoment såsom jobbskuggning, observationsperioder, utbildning hos ett partnerlärosäte eller någon annan relevant organisation någonstans inom Europa. Det är du själv som ordnar aktiviteten som du sedan kan söka medel för att finansiera. Vistelsen måste omfatta minst två arbetsdagar och maxtiden som beviljas är normalt en till två veckor.

Läs mer här


Lärarrollen i utveckling 7,5 Hp

En högskolepedagogisk utbildning som riktar sig till lärare, professorer, bibliotekarier, doktorander med flera. För doktorander kan huvudhandledare besluta att utbildningen kan göras inom forskarutbildningen. Utbildningen är kostnadsfri för dig som arbetar inom den konstnärliga fakulteten. Externa deltagare betalar en avgift på 25000 sek.

KURSANSVARIG:
Ylva Hofvander Trulsson, prefekt vid Stockholms konstnärliga högskola

TRÄFFAR: -
EXAMINATION: -

PLATS: Inter Arts Center, Bergsgatan 29 (Malmö) eller online
Läs mer