Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Organisation

Huvudansvaret för arbetet med jämställdhet, likabehandling och mångfald ligger hos rektor, men ansvaret delas med alla medarbetare och studenter i organisationen. Varje chef, medarbetare och student ansvarar för att bidra till universitetets strävan mot ett demokratiskt och jämställt universitet.

Vid Konstnärliga fakulteten finns en arbetsgrupp som hanterar jämställdhet och likabehandling strategiskt inom fakulteten. Du hittar dem här

På universitetsgemensam nivå finns Ledningsgruppen för jämställdhet och likabehandling. Ledningsgruppen är sammansatt av ledamöter och representanter från hela verksamheten, studenterna och de fackliga organisationerna. Gruppen behandlar strategiska och universitetsövergripande frågor. Den konstnärliga fakultetens ledamot i universitetets ledningsgrupp för jämställdhets- och likabehandlingsfrågor rapporterar kontinuerligt till fakultetsledning och fakultetsstyrelsen.

Konstnärliga fakulteten i Malmö:
Besöksadress: Bergsgatan 31 B
Postadress: Box 8084
200 41 Malmö
Telefon: 040 - 32 54 06
kanslik [at] kanslik [dot] lu [dot] se